JL Behandlingar är friskvårdsleverantör för Actiway i Göteborg

Du som privatperson med Actiway är välkommen till vår klinik på Nordic Wellness Exclusive mitt i centrala Göteborg. Är du företagare eller personal på ett företag som använder Actiway så kan vi komma till er arbetsplats och se över er personalhälsa på plats – kontakta oss så berättar vi mer!

En massör på JL Behandlingar i Göteborg har flerårig universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna.Vi kan hjälpa dig med både akuta besvär i samband med skador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning. Några exempel är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador och stress.

Boka online

Företagsmassage i Göteborg – JL Behandlingar

Actiway - Företagsmassage - JL Behandlingar

Actiway – Företagsmassage – JL Behandlingar

”ActiWay är  marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation.

 • Startade 2005, under namnet FriskvårdsChecken. Då betalade man för friskvårdsaktiviteter med papperscheckar.
 • 2014 lanserades ActiWay. Checkarna fasades ut, till förmån för ett system där användaren endast visar legitimation vid köptillfället. För första gången kan medarbetare utnyttja sina friskvårdsbidrag utan fysiska betalmedel eller webb-baserade förköp.
 • Arbetsgivare, medarbetare och friskvårdsleverantörer kan se och hantera köp, saldon och fakturor/utbetalningar i personliga, webb-baserade konton som nås via dator, surfplatta eller smartphone.
 • Idag har ActiWay:
  • 9 medarbetare.
  • Drygt 300 kunder, med cirka 150 000 användare.
  • Över 6 000 anslutna friskvårdspartners på 430 orter runtom i Sverige.
  • Högsta kreditvärdighet hos UC.”

-ActiWay

Läs mer

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL Behandlingar!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massageidrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka online

%d bloggare gillar detta: