Har du friskvårdsbidrag genom Benify? Då kan vi hjälpa dig!

JL Behandlingar är friskvårdsleverantör för Benify i Göteborg

Du som privatperson är välkommen till vår klinik på Nordic Wellness Exclusive mitt i centrala Göteborg. Är du företagare eller personal på ett företag som använder Benify så kan vi komma till er arbetsplats och se över er personalhälsa på plats – kontakta oss så berättar vi mer!

Vi kan hjälpa dig med både akuta besvär i samband med skador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning. Några exempel är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador och stress.

Benify massage i Göteborg – JL Behandlingar

Benify - Företagsmassage - JL Behandlingar

Benify – Företagsmassage – JL Behandlingar

På Benify tycker vi inte att förmåner och ersättning ska vara krångligt. Därför skapade vi förmånsportalen, som samtidigt som den innehåller tusentals förmåner, också synliggör den totala kompensationen och hjälper ert företag att bygga ett starkt ”employer brand”.

Sedan 2004 har Benifys vinnande koncept spridit sig som en löpeld världen över. Allt fler arbetsgivare – och bland dem flera av de absolut största – har förstått vikten av att attrahera och motivera medarbetarna genom att erbjuda det lilla extra, som gör så stor skillnad.
Idag används Benifys portal av miljoner användare världen över. Vi växer så det knakar och lever som vi lär. Genom att skapa en egen företagskultur där varje individ känner sig välinformerad och trivs på sin arbetsplats vet vi hur vår modell kan appliceras på andra. Med våra verktyg blir du en bättre arbetsgivare och har alltid full flexibilitet. Benify tar ingen provision från leverantörerna, du betalar per anställd och inga rörliga avgifter tillkommer. Vi gör förmåner och kompensation till något enkelt.”
-Benify

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Terapeuten behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, idrottsmassage, gravidmassage och företagsmassage.Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Är du student eller pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Läs mer
Boka

Välkommen!

%d bloggare gillar detta: