JL Behandlingar är friskvårdsleverantör för Benify i Göteborg

Du som privatperson är välkommen till vår klinik på Nordic Wellness Exclusive mitt i centrala Göteborg. Är du företagare eller personal på ett företag som använder Benify så kan vi komma till er arbetsplats och se över er personalhälsa på plats – kontakta oss så berättar vi mer!

Hos finner du massörer med flerårig universitetskompetens inom kroppens sammansättning och funktion. Vi kan hjälpa dig med både akuta besvär i samband med skador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning. Några exempel är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador och stress.

Boka online

Benify massage i Göteborg – JL Behandlingar

Benify - Företagsmassage - JL Behandlingar

Benify – Företagsmassage – JL Behandlingar

På Benify tycker vi inte att förmåner och ersättning ska vara krångligt. Därför skapade vi förmånsportalen, som samtidigt som den innehåller tusentals förmåner, också synliggör den totala kompensationen och hjälper ert företag att bygga ett starkt ”employer brand”.

Sedan 2004 har Benifys vinnande koncept spridit sig som en löpeld världen över. Allt fler arbetsgivare – och bland dem flera av de absolut största – har förstått vikten av att attrahera och motivera medarbetarna genom att erbjuda det lilla extra, som gör så stor skillnad.
Idag används Benifys portal av miljoner användare världen över. Vi växer så det knakar och lever som vi lär. Genom att skapa en egen företagskultur där varje individ känner sig välinformerad och trivs på sin arbetsplats vet vi hur vår modell kan appliceras på andra. Med våra verktyg blir du en bättre arbetsgivare och har alltid full flexibilitet. Benify tar ingen provision från leverantörerna, du betalar per anställd och inga rörliga avgifter tillkommer. Vi gör förmåner och kompensation till något enkelt.”
-Benify

Osteopati och Osteopatisk behandling i Göteborg

Osteopati och osteopatisk behandling är en form av manuell terapi där osteopaten jobbar med kroppen för att reducera stress, smärta, värk och stelhet. En osteopat använder samma tekniker som en Kiropraktor, Naprapat, Fysioterapeut (sjukgymnast) och Manuell terapeut men har oftast ytterligare tekniker att använda sig av. En osteopatisk behandling kan upplevas som mjukare och behagligare – det är en del av den osteopatiska filosofin att tillföra positivt stimuli för att ge kroppen möjligheten att självläka. En osteopat behandlar en uppsjö av olika problem som t.ex ryggskott, huvudvärk, ischias, tennisarmbåge mm. Läs mer om osteopati här.

Osteopati och massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och osteopat har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer och osteopater behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en osteopatisk behandling, massage och/eller rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massage, idrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka osteopati eller massage i Göteborg på Nordic Wellness Exclusive, Lilla bommen hos oss på JL!

Boka online

 

Välkommen!

%d bloggare gillar detta: