Är du student med mecenat i Göteborg med omnejd?

JL Behandling är kopplade till Mecenat

Låt inte smärt, värk och stress stoppa dig från bra resultat. Låt oss hjälpa dig som har Mecenat! Som student har du 10% rabatt på alla våra behandlingar.

Vi på JL Behandlingar är massörer, medicinska massageterapeuter, personliga tränare och studerar en B.Sc i manuell medicin i Göteborg. Vi vet precis vilken stress som kroppen kan utsättas för både psykiskt och fysiskt, då vi själva är i samma sits. Vi har dock möjligheten att hjälpa våra medstudenter att må bättre och det är något vi med glädje bistår med.

 

Mecenat - Massage i Göteborg - JL Behandlingar

Mecenat – Massage i Göteborg – JL Behandlingar

 

Det kan vara akuta besvär i samband med skador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning. Några exempel är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador och stress.

Är du student men saknar ett mecenatkort så bör du besöka Mecenat för att få hjälp att aktivera ditt studentkort.

“Mecenat AB underlättar för de studerande genom att förmedla rabatter och förmåner som är relevanta under studietiden. Varje läsår skickar vi 1,3 miljoner Mecenatkort till de studerande.”
“Mecenat AB ger ut Mecenatkortet i samarbete med Sveriges studentkårer. Mecenatkortet är kostnadsfritt för både studenter och studentkårer varje termin.”
-Mecenat AB

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL Behandlingar!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massageidrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka online

%d bloggare gillar detta: