JL Behandlingar är friskvårdsleverantör till Min Friskvård i Göteborg

Du som privatperson med Min Friskvård är välkommen till vår klinik på Nordic Wellness Exclusive mitt i centrala Göteborg. Är du företagare eller personal på ett företag som använder Min Friskvård så kan vi komma till er arbetsplats och se över er personalhälsa på plats, kontakta oss så berättar vi mer!

En massör på JL Behandlingar i Göteborg har flerårig universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna.Vi kan hjälpa dig med både akuta besvär i samband med skador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning. Några exempel är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador och stress.

Boka online

Företagsmassage i Göteborg – JL Behandlingar

Min Friskvård företagsmassage i Göteborg - JL Behandlingar

Min Friskvård företagsmassage i Göteborg – JL Behandlingar

”ePassi Min Friskvård erbjuder ett enkelt betalsystem för skattefri motion och friskvård på den svenska marknaden. ePassi Min Friskvård är ett företag inom ePassi Group där ePassi Payments Oy är Finlands största aktör av betalsystem för personalförmåner. ePassi Group är marknadsledande inom mobila betaltjänster för personalförmåner i Norden.”

”Vi vill att friskvårdserbjudandet ska utnyttjas och då måste det vara enkelt. Vi erbjuder ett stort urval av aktiviteter i hela landet – alla hittar något som passar hos oss. Därför ser vi till att aktiviteterna faktiskt blir av. Dessutom marknadsför vi aktivt friskvårdserbjudandet till de medarbetare som omfattas av det.”

Läs mer 

 

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL Behandlingar!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massageidrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka online

%d bloggare gillar detta: