Är du student med studentkortet i Göteborg med omnejd?

Låt inte smärt, värk och stress stoppa dig från bra resultat. Låt oss hjälpa dig som har studentkortet! Som student har du 20% rabatt på alla våra behandlingar.

Vi på JL Behandlingar är massörer, medicinska massageterapeuter, personliga tränare och studerar en B.Sc i manuell medicin i Göteborg. Vi vet precis vilken stress som kroppen kan utsättas för både psykiskt och fysiskt under studietiden, då vi själva är i samma sits. Vi har dock möjligheten att hjälpa våra medstudenter må bättre och det är något vi med glädje bistår med.

Studentkortet – Massage i Göteborg – JL Behandlingar

Studentkortet - Massage i Göteborg - JL Behandlingar

Studentkortet – Massage i Göteborg – JL Behandlingar

Det kan vara akuta besvär i samband med skador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning. Några exempel är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador och stress.

Är du student men saknar studentkortet så bör du besöka studentkortets hemsida för att få hjälp att aktivera ditt studentkort.

“Sedan 1995 har vi hjälpt studenter att förenkla vardagen genom att förmedla förmånliga och exklusiva rabatterbjudanden. Studentkortet grundades av SFS, Sveriges förenade studentkårer, och har sedan starten varit ett självklart inslag i studentsammanhang. Vi når ungefär 1 miljon studerande på Universitet, Högskola, Komvux, Yrkeshögskola och Gymnasium varje år, varav cirka 500,000 av dessa är aktiva medlemmar i Studentkortet.”
-Studentkortet

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL Behandlingar!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massageidrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka online

%d bloggare gillar detta: