Har du friskvårdsbidrag genom Wellnet? Då kan vi hjälpa dig!

JL Behandlingar är friskvårdsleverantör för Wellnet i Göteborg

Du som privatperson är välkommen till vår klinik på Nordic Wellness Exclusive mitt i centrala Göteborg. Är du företagare eller personal på ett företag som använder Wellnet så kan vi komma till er arbetsplats och se över er personalhälsa på plats – kontakta oss så berättar vi mer!
Boka oss direkt online, ange ”WELLNET” i din bokning:
www.jlbehandlingar.se

Vi kan hjälpa dig med både akuta besvär i samband med skador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning. Några exempel är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador och stress.

Wellnet

Wellnet massage i Göteborg - JL Behandlingar

Wellnet massage i Göteborg – JL Behandlingar

“Wellnet grundades 2005 och erbjuder idag mer än 20 000 tjänster från Sveriges ledande hälso- och friskvårdsleverantörer genom vår friskvårdsplattform. Förutom administration av friskvårdsbidraget genom plattformen erbjuder vi våra kunder inspirerande och varumärkesbyggande friskvårdspaket för arbetsgivare som tar hälsa på allvar och vill ta sitt friskvårdsarbete till nästa nivå. Mår organisationen bra så attraheras såväl nya talanger som kunder och andra intressegrupper. På senare år har god hälsa blivit ett anställningskrav och allt fler chefer inser att hälsosamma medarbetare är viktiga för företagets varumärke.

Med våra engagerande och inspirerande friskvårdspaket motiveras medarbetarna till en aktivare och sundare livsstil. Välmående och starka medarbetare är grundläggande för en hållbar organisation och ger dig som arbetsgivare möjlighet att integrera hälsa i varumärket. Genom att anlita oss får våra kunder friskare medarbetare, bättre arbetsklimat, vitalare varumärke och hållbarare affärer. Bland våra kunder finns bl.a. ICA, Microsoft, Tre, SBAB och ett antal kommuner runt om i landet.”

Wellnet

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där vi även erbjuder massage, idrottsmassage, gravidmassage och friskvård för företag. Läs mer om oss.

Välkommen!

%d bloggare gillar detta: