Energimassage/Sittande massage i Göteborg

Det finns många olika former av massage och idag ska vi presentera Energimassage, även kallad sittande massage. Precis som insinueras av titeln så är alltså detta en massage där klienten är sittandes. Detta sker dock inte rakt upp och ned på en vanlig stol utan massagen i det som kallas för en energimassagestol. I denna kommer du sitta lätt framåtlutad med ansiktet bekvämt vilande i ett huvudstöd, det är identiskt med det som används vid liggande massage. Du har strax under huvudstödet ett armstöd som kan regleras för att lättare kunna slappna av i axlar och nacke. Benen kan du välja att ha framför dig i en vanlig 90 gradig lutning eller snett under dig.

Energimassage Göteborg

Energimassage och sittande massage i Göteborg

Energimassage för alla

Energimassage är en bra form av massage för triggerpunktsbehandling av triggerpunkter och muskelsmärta (läs mer om triggerpunkter här) i axel-, nack- och övre bröstryggsmuskulatur. Förutom det så fungerar det utmärkt att få massagen med kläderna på för de personer som känner att hudkontakt är obehagligt. Energimassage fungerar dessutom bra för de som lider av hudåkommor som försvårar en vanlig massage. Det går dessutom givetvis utomordentligt bra att ta massagen bara för att få avslappning, reducera stelhet och öka rörlighet.

Energimassage brukar vara otroligt uppskattat som företagsmassage då den kan ske med kläderna på, den är smidig och kan utföras med gott resultat under kort tid. Förutom det så riktar den sig mot stora problemområden relaterade till kontorsarbete vilket ofta ter sig som nack-, axel- och övre bröstryggsmuskelsmärta.

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL Behandlingar!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massageidrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka online

Välkommen!

%d bloggare gillar detta: