FOTMASSAGE I GÖTEBORG

Foten är en mycket komplex struktur med 26 olika ben, 33 leder, otaliga ligament, muskler (som mår gott av fotmassage) och nerver för att bara nämna några. Våra fötter tar upp stor belastning under dagen. Det sker inte bara för att vi står och går på dem, utan det handlar om att vi trycker in våra fötter i för trånga skor som inte är anpassade efter dem – ta exempelvis klackskor som tvingar in foten i en onaturlig ställning. Det är alltså inte helt ovanligt att våra fötter behöver lite extra kärlek för att inte åsamka oss smärta eller stelhet. Vi behandlar fötter genom avslappnande massage som reducerar stelhet och ökar rörelsen eller med triggerpunktsbehandling (läs mer om triggerpunkter) som skapat muskelsmärta. Vi mobiliserar även fotlederna vid behov, för en förbättrad funktion och ökad rörlighet. För att du ska ha nöjda och glada fötter kan du boka din fotmassage i Göteborg hos oss på JL!

Fotmassage i Göteborg

Fotmassage i Göteborg

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL Behandlingar!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massageidrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka online

Välkommen!

%d bloggare gillar detta: