Osteopat och Massör i Göteborg Jonathan – JL Behandlingar

Hej Jonathan!

Kan du berätta lite om dig själv?

Osteopat och Massör i Göteborg Jonathan:
Jag är 26 år och har varit boende i Göteborg under 4 år men kommer ursprungligen från Småland. Jag äger och driver JL Behandlingar med mina två konsulter Tove och Oscar. Jag har tidigare bott i Åre där jag studerat till internationell skidinstruktör, träningscoach, licensierad medicinsk massageterapeut mm. Jag har själv varit väldigt intresserad av träning och behandling då jag genom mitt skidåkande och forspaddlande, som båda har varit stora passioner, skadat mig åtskilliga gånger. Jag har precis slutfört mina 4 år på Skandinaviska Osteopathögskolan vilket ger en BSc (HONS) i Osteopati. Förutom det så har jag tidigare jobbat med innebandyallsvenska Lindås Waves IBK med fysträning, behandling och akutsjukvård på träningar och matcher.

Hur kommer det sig att du vill jobba som osteopat och massör?

Som nämnt ovan så har jag förvärvat många skador genom min skidåkning och forspaddling vilket gjorde att jag kom i kontakt med många otroligt kunniga och duktiga terapeuter. De kunde ta vid där allmänvården inte längre kunde hjälpa mig. Genom mitt intresse för kroppen och egna erfarenheter så var inte steget långt att börja utbilda mig. Väl inne i yrket så är det otroligt givande att få vara en hjälpande hand i så väl rehabilitering som avslappning.

Varför bör man ta en behandling hos JL Behandlingar i Göteborg?

Jag skulle vilja tro att det är för att vi är otroligt kunniga och har en väldigt blandad bakgrund vilket gör att vi kan möta många människor med stor förståelse och kvalité. Att samtliga osteopater och massörer hos JL har MINST 2 års universitetsutbildning om kroppen gör att vi kan förstå och tillämpa massage på en helt annan nivå än en vanlig massör.

Vilka massage- och behandlingstjänster erbjuder du hos JL?

  • Osteopati
  • Massage
  • Gravidmassage
  • Idrottsmassage
  • Käkmassage
  • Energimassage
  • Fotmassage
  • Vitalmetoden (Behandling av muskulär huvudvärk)
MASSÖR I GÖTEBORG JONATHAN - JL BEHANDLINGAR

OSTEOPAT OCH MASSÖR I GÖTEBORG JONATHAN – JL BEHANDLINGAR

Osteopati och Osteopatisk behandling i Göteborg

Osteopati och osteopatisk behandling är en form av manuell terapi där osteopaten jobbar med kroppen för att reducera stress, smärta, värk och stelhet. En osteopat använder samma tekniker som en Kiropraktor, Naprapat, Fysioterapeut (sjukgymnast) och Manuell terapeut men har oftast ytterligare tekniker att använda sig av. En osteopatisk behandling kan upplevas som mjukare och behagligare – det är en del av den osteopatiska filosofin att tillföra positivt stimuli för att ge kroppen möjligheten att självläka. En osteopat behandlar en uppsjö av olika problem som t.ex ryggskott, huvudvärk, ischias, tennisarmbåge mm. Läs mer om osteopati här.

Osteopati och massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och osteopat har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer och osteopater behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en osteopatisk behandling, massage och/eller rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massage, idrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka osteopati eller massage i Göteborg på Nordic Wellness Exclusive, Lilla bommen hos oss på JL!

Boka online

%d bloggare gillar detta: