Hej Oscar Persmo – Massör i Göteborg!

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är en 24 vårar ung student som just nu läser andra året på Skandinaviska Osteopathögskolan. Uppvuxen och bor i Stenungsund, en knapp timme norr om Göteborg med buss. Har pendlat under flera studieår (även innan tiden på SkOhs). Tidigare i mitt akademiska liv har jag tagit en kandidatexamen i japanska på Göteborgs Universitet. Jag tar varje tillfälle jag kan för att åka till andra sidan klotet för att få prata lite. Utöver detta har jag även läst lite latin. Om det inte var uppenbart nog så tycker jag språk är fantastiskt kul, även om det inte har så mycket med människokroppen att göra. Övriga intressen inkluderar bland annat träning, läsning, studier och umgänge med nära vänner.

Hur kommer det sig att du vill jobba som massör?

Eftersom jag läser till osteopat så är det bara naturligt att jag har ett stort intresse för hur människokroppen fungerar. Det är även samma anledning till att jag valde att läsa till massör. Genom att jobba som massör får jag värdefull erfarenhet som terapeut, bättre träning i klinisk miljö och (viktigast av allt) en möjlighet att hjälpa personer med smärta och besvär innan jag är färdig osteopat. Jag ser detta som en utmärkt chans att lära mig ännu mer om vår anatomi och hur jag som terapeut kan hjälpa till att avlasta och lindra smärta och problematik i vardagen.

Varför bör man ta en massage hos JL Behandlingar i Göteborg?

Förutom det uppenbara svaret att samtliga terapeuter på JL har en mycket bred kunskapsbas så är jag även övertygad om att vi, tack vare vår djupgående kunsap i anatomi och fysiologi, kan anpassa massagen efter varje individs behov. Någon som har mer ont i ryggen kan få en massage anpassad efter de muskulära problem som han eller hon har, medans någon med smärta i axeln kan få avlastning för just sina besvär. Genom att ha koll på vad som orsakar problemet har vi lättare att kunna åtgärda det!

Vilka massage- och behandlingstjänster erbjuder du hos JL?

  • Massage
  • Djupgående massage
  • Idrottsmassage
  • Expressmassage
  • Expressidrottsmassage

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL Behandlingar!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massageidrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka online

%d bloggare gillar detta: