Hej Tove!

Kan du berätta lite om dig själv?

Osteopat och Massör i Göteborg Tove: Jag är 24 år och kommer från skogarna mellan Hyssna och Bollebygd. Jag har bott i Göteborg i 4 år men nyligen flyttat till Vänersborg och kommer ett tag framöver att pendla till Göteborg, där jag arbetar som egen företagare för JL Behandlingar tillsammans med Jonathan och Oscar. Jag har arbetat som massör och manuell terapeut i snart 1,5 år och har precis slutfört utbildningen till Osteopat på Skandinaviska Osteopathögskolan, där jag då studerat under 4 års tid till en kandidatexamen. Jag har en bakgrund inom musik och dans, där jag tävlat på elitnivå inom cheerdance och cheerleading. Jag har även hållit på mycket med ridning, lite motorcross, en del skidåkning och har alltid tyckt om att träna och röra på mig. Jag har tidigare haft flera olika jobb, med allt från skolfotograf till vårdbiträde.

Hur kommer det sig att du vill jobba som Osteopat och massör?

Efter mina år som dansare har man dragit på sig lite skador och förslitningar, samt sett många i sin närhet som också ådragit sig skador. Förutom detta har jag arbetat en hel del inom hemtjänsten och där sett mycket av vad ålderns höst kan föra med sig i form av kroppsliga besvär, men även hur bra kroppen kan fungera om den tas om hand på rätt sätt. Detta i kombination med min dröm att ha ett arbete där jag på bästa sätt kan använda min kompetens och medkänsla för att hjälpa andra människor gjorde att jag började intresserade mig inom fältet för behandling och hamnade på spåret Osteopati och massage, där jag direkt kan få kontakt med människor och erbjuda den hjälp de kanske saknar.

Varför bör man ta en behandling hos JL Behandlingar i Göteborg?

Jag vill säga att det är för att vi i och med Osteopatutbildningen har så mycket mer kompetens och kunskap än från endast en massageutbildning. Vi är olika som terapeuter, intresserar oss för olika typer av problematik och fungerar bra med olika typer av människor. Detta gör att vi kan möta ett brett spektrum av personer och ta hjälp av varandra för att utvecklas! Dessutom har vi ödmjukhet inför att det ibland krävs mer än endast den kunskap vi besitter och vi ger dig gärna råd kring var du kan vända dig vidare om det skulle behövas. Vi är också ganska nördiga – vilket gör att vi hela tiden lär oss mer och håller oss uppdaterade i forskarvärlden.

Vilka massage- och behandlingstjänster erbjuder du hos JL?

  • Massage
  • Osteopati
  • Gravidmassage
  • Idrottsmassage
  • Käkmassage
  • Ansiktsmassage
  • Fotmassage
  • Energimassage (sittande massage)
MASSÖR I GÖTEBORG TOVE - JL BEHANDLINGAR

OTEOPAT OCH MASSÖR I GÖTEBORG TOVE – JL BEHANDLINGAR

Osteopati och Osteopatisk behandling i Göteborg

Osteopati och osteopatisk behandling är en form av manuell terapi där osteopaten jobbar med kroppen för att reducera stress, smärta, värk och stelhet. En osteopat använder samma tekniker som en Kiropraktor, Naprapat, Fysioterapeut (sjukgymnast) och Manuell terapeut men har oftast ytterligare tekniker att använda sig av. En osteopatisk behandling kan upplevas som mjukare och behagligare – det är en del av den osteopatiska filosofin att tillföra positivt stimuli för att ge kroppen möjligheten att självläka. En osteopat behandlar en uppsjö av olika problem som t.ex ryggskott, huvudvärk, ischias, tennisarmbåge mm. Läs mer om osteopati här.

Osteopati och massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och osteopat har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer och osteopater behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en osteopatisk behandling, massage och/eller rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massage, idrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka osteopati eller massage i Göteborg på Nordic Wellness Exclusive, Lilla bommen hos oss på JL!

Boka online

%d bloggare gillar detta: