Yrsel – Massage och behandling i Göteborg

Har du någon gång känt yrsel tillsammans med nack- eller axelvärk? Har du känt dig mer obalanserad när smärtan eller stelheten har ökat? Då kan det vara bra att läsa vidare!

Yrsel kan bero på många olika faktorer och bör alltid undersökas av allmänvården innan man går vidare med annan undersökning eller behandling. Muskulära spänningar i nacken och axlarna är inte alls ovanligt som orsak till yrsel. Det sker då musklerna kring nacken har viktiga funktioner när det kommer till vår kroppsuppfattning och vart vi befinner oss i rummet. Vid anspänning eller triggerpunkter i muskulaturen så kan den informationen misstolkas av hjärnan vilket gör att vi får en känsla av yrsel eller obalans.

Nackmassage i Göteborg

Nackmassage i Göteborg

Det finns flera olika möjligheter att behandla muskelbetingad yrsel. Bland annat så kan man träna muskulaturen i nacken för att förbättra kroppsuppfattningen eller behandla muskulaturen för att reducera de misstolkade signalerna.  Oftast är det en kombination av olika interventioner som brukar ge de mest positiva resultaten. Vi hjälper dig gärna ta reda på vilka muskler så orsakar din yrsel och hur dessa kan rehabiliteras och tränas på bästa sätt!

Massage i Göteborg – JL Behandlingar

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik. Våra massörer behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna. Det gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen till JL Behandlingar!

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, djupgående massageidrottsmassage, gravidmassage, käkmassage, fotmassage, energimassage, företagsmassage och manuell terapi. Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Har du Studentkortet, Mecenat eller är pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Det går bra att köpa presentkort och klippkort direkt online hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka online

%d bloggare gillar detta: