JL-Behandlingar/Nordic Wellness Exclusive

Kontakta oss

8 + 8 =

Varför JL?

Vi erbjuder dig massörer som jobbar med smärtproblematik från topp till tå i Göteborg. En stor del av vårt arbete utgår från att förebygga och reducera uppkomsten av smärta som kan hämma dig i din vardag, på jobbet eller under aktivitet. Vi hjälper dig inte bara genom behandling utan ger även råd gällande ergonomi, kost, rehab och träning. Hos oss finner ni manuella terapeuter som är  BS.c (hons) studenter inom manuell medicin. Vi har bakgrund som medicinska massageterapeuter, massörer, kostterapeuter och fystränare i Göteborg.

Vi finns på Nordic Wellness Exclusive i centrala Göteborg där du kan boka oss online. Vi tar emot privatpersoner och företag på kliniken eller direkt ute på företag där vi levererar företagsmassage. Vi hjälper dig inte bara genom behandling och massage utan ger även råd gällande ergonomi, träning och kost. Boka din massage i Göteborg här nedan

En massageterapeut och manuell terapeut har fördjupade kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och behärskar förutom massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar oftast ytterligare behandlingstekniker. En terapeut på JL Behandlingar i Göteborg har minst 2 års universitetsutbildning inom människokroppen och behandling av denna vilket gör att vi kan erbjuda en väldigt hög kvalité på våra behandlingar. Våra terapueter är alla certifierade och innehar försäkring.

Välkommen in till oss på JL Behandlingar för en behandling och rehabilitering anpassad efter just dig! Vi jobbar med manuell terapi som används av kiropraktorer, naprapater, fysioterapeuter, osteopater och manuella terapeuter. Du finner oss i Göteborg där våra massörer och manuella terapeuter även erbjuder massage, idrottsmassage, gravidmassage och företagsmassage.Vi tar emot Benify, Min Friskvård, Actiway och Wellnet. Är du student eller pensionär så har du alltid rabatterad behandling hos oss. Boka massage i Göteborg hos oss på JL!

Boka tid

Välkommen!

Adress:
JL Behandlingar / Nordic Wellness Exclusive
Sankt Eriksgatan 6
41105 Göteborg

Telefon:
+46 76-797 27 00

Öppettider:
08-20 Vardagar
10-16 Helger

Jonathan Bengtsson

Jonathan Bengtsson

Ägare och VD

Lic. Medicinsk Massageterapeut
Träningscoach
Vitalmetoden –  Specialicering inom muskulär huvudvärk
FIFA Diploma in Fotball Medicine
Student inom manuell medicin (Osteopati)
Student inom kost och näringsterapi
+46 76-797 27 00
jonathan.bengtsson@jlbehandlingar.se

Oscar Persmo

Oscar Persmo

Konsult

Diplomerad Massör
Student inom manuell medicin
+46 70 616 93 55
oscar.persmo@jlbehandlingar.se

Tove Blomdahl

Tove Blomdahl

Konsult

Diplomerad Massör
Student inom manuell medicin
+46 (0)73-968 89 56
tove.blomdahl@jlbehandlingar.se